Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

28 januari 2014

Mail om lediga jobb

Alla våra lediga tjänster läggs upp hos Arbetsförmedlingen, här på hemsidan, vår sida på facebook. Dessutom skickar vi ut ett brev med information om de lediga tjänsterna till ca 2500 personer som tidigare sökt arbete hos oss eller på annat sätt visat intresse för att få veta när det finns lediga tjänster.

Om du, eller någon du känner, vill få meddelande om lediga tjänster mailar du till nyhetsbrev@hsaab.se eller kikar in på vår sida på facebook. Senaste brevet kan du läsa här

Fler nyheter
Landskapsblomma murgröna

Facebook

Personlig assistent till pojke i Bromma

Jag är en glad och inkännande kille på 7 år som är hemmahörande i Bromma där jag bor med min mamma, lillasyster och hund. Jag älskar sång och musik – ljud över lag, fordon, bollar och vatten.

Jag kommunicerar inte med ord utan använder mig av ljud, min kropp, min blick och hjälpande bilder (sk pecs). Jag har en måttlig utvecklingsstörning och autistiska drag samt ett sällsynt syndrom som bland annat gör mig infektionskänslig och mycket blödningsbenägen.

Vem är du?
Jag söker dig som på ett moget och lugnt sätt hanterar min sjukdom. Som person är du glad, engagerad, lyhörd och en inspirerande frisk fläkt. Du behöver vara kreativ för att kunna hitta lösningar som gör att jag kan delta i vardagen på mitt sätt. Det är även viktigt att du är lyhörd till mina behov, att du är strukturerad, tålmodig och har mycket humor. Du får gärna ha lätt till skratt och inte vara rädd för spex och stoj. Har du erfarenhet av autism, stödtecken och pecs är det meriterande och har du någon form av vårdutbildning är det mycket välkommet. Vi vill att du är rökfri.

Vid en eventuell anställning måste du även kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.

Är du kanske den vi söker?
Du kan läsa mer om tjänsten och ansöka här; http://bit.ly/2yGnL87

Personlig assistent till pojke i Bromma

Jag är en glad och inkännande kille på 7 år som är hemmahörande i Bromma där jag bor med min mamma, lillasyster och hund. Jag älskar sång och musik – ljud över lag, fordon, bollar och vatten.

Jag kommunicerar inte med ord utan använder mig av ljud, min kropp, min blick och hjälpande bilder (sk pecs). Jag har en måttlig utvecklingsstörning och autistiska drag samt ett sällsynt syndrom som bland annat gör mig infektionskänslig och mycket blödningsbenägen.

Vem är du?
Jag söker dig som på ett moget och lugnt sätt hanterar min sjukdom. Som person är du glad, engagerad, lyhörd och en inspirerande frisk fläkt. Du behöver vara kreativ för att kunna hitta lösningar som gör att jag kan delta i vardagen på mitt sätt. Det är även viktigt att du är lyhörd till mina behov, att du är strukturerad, tålmodig och har mycket humor. Du får gärna ha lätt till skratt och inte vara rädd för spex och stoj. Har du erfarenhet av autism, stödtecken och pecs är det meriterande och har du någon form av vårdutbildning är det mycket välkommet. Vi vill att du är rökfri.

Vid en eventuell anställning måste du även kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.

Är du kanske den vi söker?
Du kan läsa mer om tjänsten och ansöka här; bit.ly/2yGnL87
... Se merSe mindre

Visa fler