Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

28 januari 2014

Mail om lediga jobb

Alla våra lediga tjänster läggs upp hos Arbetsförmedlingen, här på hemsidan, vår sida på facebook. Dessutom skickar vi ut ett brev med information om de lediga tjänsterna till ca 2500 personer som tidigare sökt arbete hos oss eller på annat sätt visat intresse för att få veta när det finns lediga tjänster.

Om du, eller någon du känner, vill få meddelande om lediga tjänster mailar du till nyhetsbrev@hsaab.se eller kikar in på vår sida på facebook. Senaste brevet kan du läsa här

Fler nyheter
Landskapsblomma murgröna

Facebook

Tystnadsplikt

29 §  Den som är eller har varit verksam inom yrkesmässigt bedriven enskild verksamhet som avser insatser enligt denna lag får inte obehörigen röja vad han därvid erfarit om enskildas personliga förhållanden.

Som anställd i HSA är du skyldig att följa LSS bestämmelser. Dessutom finns regler om tystnadsplikt i kollektivavtalet paragraf 3, Moment 1.

Tystnadsplikt

29 § " Den som är eller har varit verksam inom yrkesmässigt bedriven enskild verksamhet som avser insatser enligt denna lag får inte obehörigen röja vad han därvid erfarit om enskildas personliga förhållanden."

Som anställd i HSA är du skyldig att följa LSS bestämmelser. Dessutom finns regler om tystnadsplikt i kollektivavtalet paragraf 3, Moment 1.
... Se merSe mindre

Har du frågor eller vill prata om din personliga assistans finns vi tillgängliga på kontoret alla vardagar. Du når oss även på info@hsaab.se  och via vårt formulär på hemsidan. Ingen fråga är för liten.

För oss finns det inget viktigare än att du som kund är nöjd med din personliga assistans!

#vifinnsihelasverige

Har du frågor eller vill prata om din personliga assistans finns vi tillgängliga på kontoret alla vardagar. Du når oss även på info@hsaab.se och via vårt formulär på hemsidan. Ingen fråga är för liten.

För oss finns det inget viktigare än att du som kund är nöjd med din personliga assistans!

#vifinnsihelasverige
... Se merSe mindre

Visa fler